Αρωματικά κεριά σόγιας. Γιατί να τα προτιμήσω;

Αρωματικά κεριά σόγιας. Γιατί να τα προτιμήσω;

Οι πιο χαλαρωτικές στιγμές είναι αυτές που περνάμε στο σπίτι μας! Η καλύτερη παρέα στο σπίτι, μπορεί να είναι ένας καφές, ένα βιβλίο, η μουσική ή ένα ποτήρι κρασί! Όλα αυτά συνδυάζονται ιδανικά με ένα αναμμένο αρωματικό κερί.

Δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα, τα κεριά χαρίζουν τον ιδανικό φωτισμό και την τέλεια μυρωδιά στον χώρο. Μπορείς να ανάψεις ένα κερί όταν κάνεις yoga, όταν θέλεις να χαλαρώσεις ή όταν θες να διώξεις τις μυρωδιές. Πάντα συνδέουμε το χώρο μας με θετικά συναισθήματα. Τα κεριά έχουν άμεσα αποτελέσματα στη διάθεση μας και συνδέονται με τις αισθήσεις και τα συναισθήματα που μας προκαλούν! Ανάβοντας ένα κερί ο χώρος γίνεται άμεσα άνετος, ατμοσφαιρικός και φιλόξενος. Το άρωμα που έχει το σπίτι μας είναι σημαντικό να ταιριάζει στο χαρακτήρα μας και να μας χαλαρώνει. Μια πολύ καλή vegan λύση για ονειρεμένη ατμόσφαιρα είναι τα αρωματικά κεριά σόγιας!

Τα φυσικά κεριά είναι από τα βασικά συστατικά που προφέρουν απίστευτη ζεστασιά στο σπίτι.
Οι λάτρεις των κεριών επιλέγουν να προτιμούν κεριά σόγιας.
Η σόγια είναι ένα φυσικό και ανανεώσιμο υλικό και όχι προϊόν πετρελαίου όπως η κλασική παραφίνη που φτιάχνονται ως επί το πλείστον τα υπόλοιπα κεριά.

 

 

Ένα τέτοιο κερί μπορεί να έχει μεγαλύτερη τιμή αλλά αξίζει γιατί :
1. Είναι vegan και ανανεώσιμο υλικό και όχι προϊόν πετρελαίου ή μελισσοκέρι
2. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια καύσης. Ένα κερί σόγιας καίει αργά και ομοιόμορφα, έτσι το άρωμα διαρκεί περισσότερο.
3. Είναι ασφαλέστερα καθώς από την καύση τους παράγεται λιγότερος καπνός.
4. Είναι πιο υγιεινά για την ατμόσφαιρα και εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα καύσης.
5. Αρωματίζουν μεγάλους χώρους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μην ξεχνάς πως τα κεριά είναι ένα διαχρονικό διακοσμητικό και ιδανικό δώρο! Η μυρωδιά που θα διαλέξεις προσφέρει ένα ενδιαφέρον στοιχείο στο σπίτι σου. Δοκίμασε να αγοράσεις ένα κερί σόγιας και θα διαπιστώσεις μόνος σου αν αξίζει να το προτιμάς!

Αν λατρεύεις τα κεριά πρέπει να δεις τα νέα αρωματικά κεριά σόγιας από τη Simply Herbal. Είναι η αρωματική vegan έκπληξη. Τρία κεριά που ταιριάζουν σε κάθε χώρο γιατί ξεχωρίζουν για τις μυρωδιές τους.
Το κερί “cotton” είναι δροσερό με νότες ‘καθαριότητας’, η φρεσκάδα του βαμβακιού σε βοηθά να χαλαρώσεις και αφήνει ένα αρμονικό και εκλεπτυσμένο άρωμα στο χώρο.
Το κερί “κανέλλα” αποπνέει ένα άρωμα γεμάτο ενέργεια, δύναμη και σπιρτάδα.
Η τρίτη επιλογή σου είναι το κερί “αύρα ωκεανού” και θα σε κάνει να νιώσεις ότι περπατάς στην ακρογιαλιά και θα σου ξυπνήσει μνήμες και τη χαλάρωση διακοπών.
Αυτά τα 100% vegan κεριά σόγιας της Simply Herbal θα γίνουν η must have διακοσμητική λεπτομέρεια για κάθε σπίτι. Παράγονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα με 100% φυσικές πρώτες ύλες και πιστοποιημένα αρώματα. Το φυτίλι είναι από 100% βαμβάκι και έχουν διάρκεια καύσης πάνω από 40 ώρες! Αποπνέουν μια αναζωογονητική αύρα, απελευθερώνοντας το άρωμα τους σε μέγιστο βαθμό.

Τα αρωματικά κεριά σόγιας υπόσχονται να είναι το τέλειο δώρο. Συμβάλλουν σημαντικά στο decor του σπιτιού σου. Άναψε ένα κερί, απόκτησε ζεν διάθεση και δημιούργησε τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα που θα σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις το σκηνικό του σπιτιού σου. Το σπίτι σου αξίζει να έχει μια cozy ατμόσφαιρα και αυτό θα το καταφέρεις άμεσα ανάβοντας ένα κερί σόγιας! Κάνε αυτή τη μικρή κίνηση πολυτέλειας που μεταμορφώνει την ατμόσφαιρα του χώρου σου και φτιάξε ένα σκηνικό που θα σε κάνει να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα.