10 Μυστικά για Φυσική Ομορφιά

10 Μυστικά για Φυσική Ομορφιά

Η Φυσική Ομορφιά είναι κάτι που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Ακολουθήστε αυτά τα 10 μυστικά και σίγουρα θα μπορέσετε να αναδείξετε την φυσική σας ομορφιά.

1. ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΟΗ.

Απέφυγε τους σάπωνες και καθάρισε το δέρμα σου φυσικά ενώ παράλληλα το ενυδατώνεις. Το αμυγδαλέλαιο, αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ και μαλακώνει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα θρέφει τις βλεφαρίδες. Η αλόη είναι ιδανική για καθαρισμό σε ευαίσθητα δέρματα και μπορεί να αντικαταστήσει τη λοσιόν ντεμακιγιάζ. Για βαθύ καθαρισμό μάθε περισσότερα για το διφασικό ντεμακιγιάζ της Simply Herbal με αλόη και αμυγδαλέλαιο.

2. ΚΑΝΕ ΗΠΙΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Η σωστή απολέπιση, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει σε βάθος και αφήνει αίσθηση φρεσκάδας στην επιδερμίδα σας. Οι πόροι ανοίγουν και το δέρμα είναι έτοιμο να απορροφήσει καλύτερα τα προϊόντα ενυδάτωσης που θα χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια. Δοκιμάστε την απολέπιση με ελιά. Η ελιά έχει αντισηπτική δράση, αναπλάθει και μαλακώνει το δέρμα. Γνωρίστε scrubs προσώπου της Simply Herbal με καρπό ελιάς.

3. ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΟΥ.

Όσο μεγαλώνουμε το δέρμα χάνει τη φυσική του ενυδάτωση. Το υαλουρονικό οξύ βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος μας και ενισχύει την ελαστικότητα του. Έτσι οι ρυτίδες έκφρασης εξασθενούν και το δέρμα παραμένει υγιές και λαμπερό. Μπορείτε να γνωρίσετε φυτικές κρέμες με υαλουρονικό για γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας.

4. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΛΑΙΟ TEA TREE.

Το tea tree είναι ένα θαυματουργό έλαιο που έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. Τονώνει το δέρμα ενώ παράλληλα προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Είναι κατάλληλο για λιπαρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Χαρίστε λάμψη και υγιή όψη στο δέρμα σας με τον απόλυτο συνδυασμό τριών ακαταμάχητων συστατικών. Μαστίχα Χίου, πρόπολη και tea tree, στην ενυδατική κρέμα προσώπου της Simply Herbal.

5. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΟΥ.

Το έλαιο χαμομηλιού είναι καταπραϋντικό, φρεσκάρει και απομακρύνει την κούραση από τα μάτια σας. Πες αντίο στους μαύρους κύκλους που επιμένουν με το macadamia oil. Είναι ο σύμμαχός σας για ξεκούραστα μάτια. Δεν αφήνει λιπαρότητα, λειαίνει την περιοχή των ματιών, αναπλάθει το δέρμα και έχει ισχυρές αντιρυτιδικές ιδιότητες. Το serum ματιών της Simply Herbal συνδυάζει αυτά τα δύο έλαια και το υαλουρονικό οξύ και σας προσφέρει ένα ακαταμάχητο και ξεκούραστο βλέμμα.

6. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ.

Το ακτινίδιο είναι μια πλούσια πηγή βιταμίνης Ε και προσφέρει στο δέρμα σας αντιοξειδωτική προστασία καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από το στρές, το καυσαέριο και τον τρόπο ζωής μας. Το ρόδι διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα προσφέροντας παρατεταμένη ενυδάτωση, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Το ιπποφαές αναπληρώνει την απώλεια των λιπαρών οξέων Ω3,6,7,9 και επιβραδύνει την γήρανση καθώς βοηθά στην ανάπλαση των ιστών. Δοκιμάστε το serum προσώπου της Simply Herbal που συνδυάζει αυτά τα αντιοξειδωτικά συστατικά και αναπλάθει άριστα, επουλώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

7. ΕΝΥΔΑΤΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ, ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε.

Η περιοχή των χειλιών δεν αποτελείται από ελαιώδη στοιχεία όπως άλλα σημεία του δέρματος. Αυτό συχνά οδηγεί σε ξηρά και σκασμένα χείλη. Βελτιώστε την υγεία των χειλιών σας και δώστε τους μια φυσική λάμψη συνδυάζοντας φυτικά συστατικά. Το καστορέλαιο διαθέτει ισχυρές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και συγκρατεί την υγρασία των χειλιών κάνοντας τα να παραμένουν απαλά για ώρες. Το μελισσοκέρι προσφέρει εντατική ενυδάτωση και ανακούφιση καθώς επουλώνει τις μικροπληγές. Για απαλά και υγιή χείλη δοκιμάστε τα lip balm της Simply Herbal που συνδυάζουν φυτικά βούτυρα και έλαια που προστατεύουν τα χείλη σας.

8. ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΕΛΑΛΟΙΦΗ.

Η κεραλοιφή είναι ένα φυσικό καλλυντικό που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ανάπλαση ενώ λειτουργεί και επουλωτικά σε σώμα, χέρια και πρόσωπο. Βρίσκει ιδιαίτερη χρήση στα εγκαύματα καθώς έχει αναπλαστικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Κατάλληλη για χρήση σε πολλές δερματικές παθήσεις όπως έκζεμα, ψωρίαση, ερεθισμένο δέρμα και ξηροδερμία. Η κεραλοιφή της Simply Herbal περιέχει μελισσοκέρι, αμυγδαλέλαιο και αιθέριο έλαιο λεβάντας το οποίο προσδίδει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση.

9. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ.

Ένας καλός βραδινός ύπνος δίνει στο δέρμα σας το χρόνο να ανανεωθεί. Τα κύτταρα της επιδερμίδας αναπλάθονται και οι λεπτές γραμμές λειαίνουν. Ο σωστός ύπνος μας βοηθά επίσης να διαχειριστούμε καλύτερα το άγχος της επόμενης ημέρας. Προσπαθήστε, λοιπόν, να κάνετε έναν οκτάωρο ύπνο κάθε μέρα ,για να εξασφαλίσετε σωματική και πνευματική ευεξία. Αν δυσκολεύεσαι στην καλή ποιότητα ύπνου στην καθημερινότητα, χρησιμοποίησε την πασιφλόρα. Η πασιφλόρα δρα ως αγχολυτικό, φυσικό ηρεμιστικό και βοηθά σε καταπολέμηση άγχους, νευρικότητας και πίεσης. Τα φύλλα της είναι πλούσια σε φλαβονοειδή και χρησιμοποιούνται ως αφέψημα που συγκεντρώνει όλες τις παραπάνω καταπραϋντικές ιδιότητες.

10. ΤΡΩΤΕ ΣΩΣΤΑ

Το δέρμα μας επηρεάζεται άμεσα από τη διατροφή μας. Κάνοντας προσπάθεια να ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή:
• Μην παραλείπετε το πρωινό. Είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας καθώς ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Φροντίστε για ένα πλούσιο και σωστό πρωινό που περιλαμβάνει όλες τις ομάδες τροφών και πολλές φυτικές ίνες που δημιουργούν αίσθημα κορεσμού για περισσότερες ώρες.
• Μειώστε την επεξεργασμένη ζάχαρη. Χρησιμοποιήστε φυσικά υποκατάστατα όπως το μέλι και προσπαθήστε να λαμβάνετε φυσική ζάχαρη που περιέχουν τα φρούτα.
• Αντικαταστήστε τα συσκευασμένα σνακ με ξηρούς καρπούς και φρούτα.
• Πιείτε πολύ νερό αντί για επεξεργασμένα αναψυκτικά και χυμούς. Πιείτε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα.

Αυτά είναι τέσσερα απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν αμέσως διατηρήσετε σε ισορροπία τον οργανισμό σας. Η σωστή διατροφή και το αρκετό νερό αντικατοπτρίζει τη υγεία στο δέρμα μας. Ξεκινήστε να λάμπετε μέσα και έξω.

Ακολουθήστε αυτά τα 10 “μυστικά” και να είστε σίγουρες / οι ότι θα αποκτήσετε την Φυσική Ομορφιάπου πάντα ονειρευόσασταν.