Μάθε πώς να βελτιώσεις την όψη του φλοιού πορτοκαλιού για να έχεις ένα λείο δέρμα.

Μάθε πώς να βελτιώσεις την όψη του φλοιού πορτοκαλιού για να έχεις ένα λείο δέρμα.

Η κυτταρίτιδα είναι αποτέλεσμα συνδυασμού τρόπου ζωής και προδιάθεσης δέρματος, γεγονός που εξηγεί γιατί την συναντάμε σε όλους τους σωματότυπους και ανεξαρτήτως κιλών! Προκαλείται κυρίως από κακή τοπική αιμάτωση με αποτέλεσμα να δημιουργείται αυτή η χαρακτηριστική όψη στο δέρμα! Για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας χρειάζεται να υιοθετήσεις μικρές καλές καθημερινές συνήθειες περιποίησης όλο το χρόνο και έτσι θα μεταμορφώσεις την πιο "δύσκολη" περιοχή του σώματος.

Πώς φεύγει η κυτταρίτιδα;

Αυτό είναι ένα μόνιμο ερώτημα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις στον εαυτό σου! Ξεκίνα με σύμμαχο μερικά μικρά tips, αγαπα τις ατέλειες σου και συνέχισε να περιποιείσαι το σώμα σου για να ανυψώνεις την ψυχολογία σου και να πασχίζεις για το καλύτερο.

  1. Ξεκίνα από τη διατροφή σου! Μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που τρέφεσαι θα είναι ένα μεγάλο βήμα για να δεις το δέρμα σου πιο λείο και λαμπερό σε όλα τα σημεία! Φρούτα, λαχανικά και προϊόντα ολικής άλεσης είναι τα βασικά τρόφιμα που θα αυξήσουν την πρόσληψή σου σε νερό, το οποίο είναι ο σύμμαχός σου στη σωστή λειτουργία του οργανισμού!
  2. Αύξησε την ποσότητα νερού που πίνεις μέσα στην ημέρα κατά τουλάχιστον 2-3 ποτήρια νερό! Έτσι ο οργανισμός και ο μεταβολισμός σου θα πάρουν ένα boost και η κατακράτηση θα αρχίσει να υποχωρεί κάνοντας ορατά τα αποτελέσματα στα επίμαχα σημεία.
  3. Περιόρισε το αλάτι που κάνει το σώμα σου να κατακρατά μεγάλες ποσότητες νερού.
  4. Γυμνάσου και κάνε τοπικό μασάζ ώστε να αυξηθεί η ροή του αίματος και η μικροκυκλοφορία τοπικά. Με την εφίδρωση γίνεται η σωστή αποτοξίνωση. Ένα σφιχτό σώμα μας φτιάχνει πάντα τη διάθεση και τονώνει την αυτοπεποίθηση μας!
  5. Κάνε συχνή απολέπιση στα σημεία και φρόντισε να ενυδατώνεις το δέρμα καθημερινά ώστε να το βοηθάς να ανακτήσει την ελαστικότητά του.
  6. Χρησιμοποίησε μια καλή κρέμα για την καταπολέμηση κυτταρίτιδας.

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας!

Κορυφαία δραστικά συστατικά με εγγυημένα αποτελέσματα είναι:

  • Τα αιθέρια έλαια κισσος και λεμόνι: Έχουν ισχυρή λιποδιαλυτική δράση και δρουν κατά του τοπικού οιδήματος. Συμβάλλουν στην ανάπλαση της επιδερμίδας, την αναζωογονούν και συσφίγγουν τους πόρους με αποτέλεσμα να δίνουν λάμψη στο δέρμα.
  • Gelyol: δραστικό εκχύλισμα του φαιοφύκους Ascophyllum nodosum. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία & ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος.
  • Εκχύλισμα από φύκια (Tisochrysis Lutea) που μειώνει της λιπιδικής στοιβάδας του σώματος, την κυτταρίτιδα κατά 19% και ενεργοποιώντας τα λιποκύτταρα μετασχηματίζει τον αποθηκευμένο λιπώδη ιστό και καίει αποτελεσματικά το λίπος.
  • Εκχύλισμα από πολυσακχαρίτες βρώμης βιολογικής καλλιέργειας. Επιτυγχάνει Lifting, τόνωση, και λείανση της επιδερμίδας. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή τα αποτελέσματα είναι αισθητά.
  • Γλυκοξανθίνη και καφεΐνη με περιεκτικότητα σε θεοβρωμίνη και θεοφυλλίνη που στοχεύει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Μειώνεται η κατακράτηση υγρών στους ιστούς και απομακρύνονται οι τοξίνες. Δρα λιποδιαλυτικά. Τα πρώτα ορατά αποτελέσματα εμφανίζονται εντός των πρώτων ημερών, χάρις στην αυξημένη δραστικότητα.

Όπως βλέπεις η φύση έχει λύσεις για το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και την κατακράτηση. Για να βρεις το σωστό προϊόν δες όλες τις προτιμήσεις σου αλλά λάβε υπόψη και τις ανάγκες σου! Η Simply Herbal στην κατηγορία περιποίησης σώματος σου παρέχει τρία προϊόντα κατά της όψης φλοιού πορτοκαλιού που ο συνδυασμός τους είναι ένα δώρο που πρέπει να κάνεις στο σώμα σου!

  1. Το απολεπιστικό σαπούνι για κυτταρίτιδα με καρπό ελιάς είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που μπορείς να εφαρμόζεις στο μπάνιο κάνοντας μασάζ στους μηρούς, τους γοφούς και τους γλουτούς με κυκλικές ανοδικές κινήσεις! Οι κόκκοι της ελιάς θα δημιουργήσουν υπεραιμάτωση στην περιοχή και το έλαιο φυκιών και εκχύλισμα καφέ θα δράσουν λιποδιαλυτικά λειαίνοντας ορατά την επιδερμίδα.
  2. Η συσφικτική κρέμα κυτταρίτιδας, cellu cream, με μείγμα φυτικών ελαίων συνδυάζει σε ιδανικές αναλογίες τα ευεργετικά έλαια που αναλύσαμε παραπάνω. Η υφή της είναι κρεμο-gel και αυτό την καθιστά ιδανική για χαλάρωση και τοπικό πάχος. Κάνει σύσφιξη, άμεση λείανση και απαλύνει την τραχιά όψη. Άπλωσε πρωί και βράδυ με κινήσεις μασάζ ώστε να ενεργοποιήσεις την κυκλοφορία του αίματος. Λόγω της gel υφής της απορροφάται στο λεπτό χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και έτσι, στην καθημερινότητα που ο χρόνος σε πιέζει, μπορείς να ντυθείς άμεσα.
  3. Scrub σώματος με κόκκους αργκάν. Απολεπίζει το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και λαμπερό. Περιέχει συνδυασμό ελαίων που καταπραΰνουν την επιδερμίδα,  ενυδατώνουν και παράλληλα ενισχύουν την ελαστικότητα, ενώ προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.

Η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας μοιάζει τώρα πιο εύκολη από ότι την είχες στο μυαλό σου; 
Με τα κατάλληλα προϊόντα  "συμμάχους" θα χαρίσεις στο δέρμα σου ενυδάτωση και ταυτόχρονα με τα ευεργετικά συστατικά τους θα αποκτήσεις λείο και σφριγηλό αποτέλεσμα που θα απολαμβάνεις. Με έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και τη βοήθεια της Simply Herbal φέτος θα βγεις στην παραλία πιο έτοιμη από ποτέ!